2010. november 14., vasárnap

Madarak repkednek

Tök jó:) Át akartam színezni az eget mögöttük, talán majd máskor.

Egycsillió éve nem írtam:| Igazából most is meg akartam várni a múltheti kirándulásos képeket, hátha kiteszek belőle párat, a Fotókörrel voltunk Borsosberényben, és jött Gergő is:) Életemben először ettem tatár beafsteak-et, éééés fincsi volt:) Szombaton túráztunk, az is tök jó volt, felmentünk Drégely várához, elég meredek volt az út, de jól esett a mozgás végre.

Van új utazó táskám, aaaannnyira jóóóóóóóóó. Végre nem cipkedek háton. Karácsonyra kaptam, de előre megvehettem:D Ő lenne az, Joy napokon 20% kedvezményem volt rá, Aliztól kaptam a kupont:) Először voltam vele otthon, de nagyon kényelmes, nem merev, így ha nincs tele, nem "nagy" (igazából az egész táska nem nagy, bár 50 l-es), elől pedig a cipzáras résznél mindennek van külön zsebecske és akasztó, tele van apró szütyőkkel, amikért egyébként is lelkesedem.

A télapó sem hoz már újdonságot... szintén megkaptam előre:D Egy parfümöt kaptam, volt nekem még elég régen egy kis kiszerelésű Mexxem, de már elfogyott, és nem rég találtam meg az üvegét, nagyokat sápítozva fölötte, hogy milyen jó az illata, így most megkaptam az eggyel nagyobban. Többet már fürdenem sem kell, olyan jó illatom van:D Nyárra voltak egyébként parfümjeim, de azok télen valahogy nem igazán működnek.. könnyebb, friss, virágos-gyümölcsös illatúak, ez annál egy fokkal határozottabb, de nem nehéz, vagy tömény.