2011. február 12., szombat

Házi készítésű arcradír, maszk és tonik sebhelyes bőrre

Angolul olyan kis tiptopul hangzik, mindegy, ez a cím. Eldöntöttem, hogy kipróbálok házi készítésű dolgokat, mert szeretném hámlasztani a bőröm, elég sok hegem maradt a tinédzser korból. Képeket nem fogok tenni, ha ez rövidíti a post értékét/hihetőségét, így jártam.
A YouTube-on találtam egy videót, aminek az összetétele eléggé megtetszett. Első sorban az az igényem a kenceficékkel szemben, hogy tudjam mi van benne, ezért is csinálom inkább én magam. Rengeteg terméket kipróbáltam problémás bőrre, de tényleg, több folyóméternyi lenne, ha kipakolnám őket egymás mellé, és egyik sem volt valami hatalmas átütő sikerű, kozmetikusnál is jártam párszor, de ott sem éreztem sorsfordító benyomásokat sajnos.

2011. február 3., csütörtök

Megpróbálok írni

Itthon fetrengek, ma ki sem mentem, mert tetőzött ez a takonykóros megbetegedésem. Filmekről szeretnék írni főleg. Tegnap néztem zombi filmet és ma úgy keltem, mint egy élőhalott:D

2011. február 1., kedd

Fülönfüggők megint

Csináltam egy újat anyának, mert az előzőek tetszettek neki, de mire vettünk hozzá alapot és felpróbálhatta, kiderült, hogy nem állnak jól igazán. Ő választotta a színt, és az arany (jelenlegi anyagkészletemből fakadóan) adott volt.



Livin' Pretty nyereményjáték

Suzie blogja egy éves lett, és egy elég komoly nyereményjátékot indított ennek alkalmából:)



A részletekről ebben a bejegyzésben értesülhettek.