2010. október 10., vasárnap

2010.10.10.

Mindenki döntse el maga, hogy binárisan szereti, és akkor ma van 42, keressük a választ a Végső Kérdésre: Az élet, a világmindenség, meg minden kérdésére, vagy szeretjük a római számokat és boldog porn dayt mindenkinek, X.X.X.
Nálam pont most a So long and thanks for all the fish szól, és Ancsa volt olyan drága, hogy kölcsönadja a gépét hétvégére, szóval pornót nem töltenék rá azért:D
Egyébként szeressük őt együtt érte, mert tényleg tök kedves és önzetlen dolog volt tőle.:) Neki is MSI-je van, ettől még jobban hiányzik Misike, és hajnaltájt belefeledkezve a netbe többször döbbentem rá, h jajj ez nem is az enyém:D Mondjuk újabb annál, nem is értem, hogy merte kiadni a kezéből...:o



A hétvégén tanultam:| Jó, bepótoltam egy két sorit, és megnéztük az Eclipse-et Musával, rém büszke vagyok magamra:D így sokkal érdekesebb volt. Remélem olvassa...:D Vicces film. Megbízott bennem annyira, h levágjam a haját, menő vagyok. Úgy tűnik tetszik neki, és örül:)
Megnéztem a Let the right one int, de ez az angol szinkron elég fostalicska volt:S valahogy nem passzolt néhány ember hangja, meg hasonlók, de azért svédül mégse nézném:D Asszem ennyi elég is nekem a vámpírokból egy időre.

Táskát kell néznem. Igazából neten megtetszett már egy Heavy Tools, nem is vészes az ára. A hátizsákom kezd szétmenni, és szeretem őket félig lerobbant állapotban pihentetni, ha nyáron kellene egy hátizsák kirándulni vagy boltba szaladni, akkor legyen mit nyúzni. Viszont most nem hátizsákot veszek helyette... egyrészt túl válogatós is vagyok, másrészt olyan sokáig már nem kell iskolába hordani, egy oldaltáska, vagy szatyor szerű vállravehető pont jó lenne, ami később is hasznosítható.

Ó, hát majdnem elfelejtettem:D Pénteken a csajokkal, Hajnival és Stefivel, a Dürer kertben voltunk Metallia Perkele touron, pontosabban minket a Subscribe érdekelt, de sok mást is meghallgattunk és sztem tök jó volt:) a készülődésben kikerekedett a létszám Krisztivel, a barátjával és egy barátnőjükkel, nem gondoltam, hogy ennyi embert összeszedünk erre a programra:D Ott kaptam életem legkirályabb karszalagát, egyszínű fekete. Nagyon szép:D és mindenkinek jól állt, passzolt az öltözékéhez. A Dürer kertben egyébként finom a forralt bor!

Szerdán a Drönkben Suit up! day lesz:) micsoda ünnepek:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése